2014. nov. 21.

Alternatív karácsonyfák ötlettára

Minden évben körül szoktunk nézni, hogy milyen ötletekkel állnak elő bloggerek, tervezők alternatív karácsonyfa témakörben. Vannak akik környezettudatossági szempontból, van, akiknek a pénztárcája, van akinek a kutyája, macskája az oka, de más megoldást keres. Nagyon eredeti és meghökkentő megoldásokat hoztunk Nektek, tartsatok velünk!

Ügyes csomagolás tervezők keze munkáját dicséri ez a remek fa. Összepattintott dobozok, egymásba rakva. Zseniális!


A kicsik is velünk díszíthetnek, sőt lehet saját fájuk a falon, melyet ők dekorálhatnak kedvükre. Akár naponta másmilyenre! Szerintünk szuper ötlet!

Lécekből összecsavarozott, majd lefestett fát is állíthatunk. A bejegyzésben feketére, fehérre és pirosra festett változatban is megtaláljátok a fenyőcskét!

Az előző léces fa másik formája… Amikor a lécek nem egymás mellett sorakoznak, hanem ágakként külön-külön.

Festők, mázolók, óriásplakát ragasztók és egyéb magasban dolgozók előnyben! Egy kellően csinos létrából akár karácsonyfát is készíthetünk!

Az elmúlt évek hatalmas slágere a dekortapasz. Persze, hogy karácsonyfát is ragaszthatunk belőle. A díszekről nem is beszéltünk… :)

Hatalmas krétafallal rendelkező kedves Olvasók is megtalálják nálunk a Nekik szóló ötletet. Krétával rajzolt fenyőfa! Tényleg környezetbarát!

Végül, de nem utolsó sorban, ha karácsonyfára vágyunk az éjjeli szekrényünkön, vagy esetleg a kanapé melletti lerakó asztalkán, akkor halmozzuk egymásra a könyveket. 

Korábbi karácsonyfás anyagainkat itt találod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...