2014. nov. 25.

Készíts különleges karácsonyfa díszeket!

Fantasztikus kész díszeket kapni manapság, de mi akkor is azt mondjuk, hogy igenis kell a fára pár olyan személyes, általunk készített dísz, mellyel egésszé válik a dekorációnk. Olyan díszeket válogattunk most össze Nektek, melyeket egyszerűen elkészíthettek, de mégis különleges, szép végeredményt kaphattok. Ha van kedvetek megosztani velünk az eredményt, nagyon szívesen vesszük!

Fonallámpák karácsonyi hógolyóként. Roppant egyszerű elkészíteni őket, és roppant mutatósak is egyben!


A fa ruhacsipeszek nagyon jó kreatív alapanyagok, mert azon kívül, hogy remekül dekorálhatók, csíptetős funkciójukat is olyan jól ki lehet használni. Most viszont egy teljesen új formában láthatjuk viszont őket… Csillagként!

Mindig szerettem volna ilyen metál karton papírból készített pikkelyes díszeket készíteni. Azt hiszem, idén tényleg eljött az ideje!

A krétatábla mindig menő, és ezzel a roppant egyszerű megoldással - tábla fóliával - pedig percek alatt meseszép ajándékkísérőket és fadíszeket varázsolhatunk!

A csíkos, papírszívószál annyira kínálja magát, hogy ne csak italok mellé, italokban használjuk, hanem kész felhívások keringőre, hogy gyere, alkoss belőlem! Például mérteni testeket, amiket akár a karácsonyfánkra is akaszthatunk!

Egyszerű hungarocell gömbökből percek alatt hatalmas textil pomponokat varázsolhatunk a következő technikával. Az előre kivágott textil köröket félbehajtva, nagyon szorosan egymás mellé, szépen felragasztjuk a gömbre, majd a végén addig igazgatjuk, míg habos-babos nem lesz!

Csíkos, pöttyös karton körök! Milyen egyszerű és milyen jól mutat!

Fiús anyukák figyelem! Amennyiben kapunk pár remek kis darabka botot gyermekünktől, akkor ezeket a cuki mini fákat is elkészíthetjük díszként.

Még több dísz ötletet keresel? Kattints!
Karácsonyi díszek, amit gyerekek is készíthetnek
Trendi, horgolt díszek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...