2015. okt. 29.

Öltöztessük a tél színeibe az asztalunkat

Ahogy közeleg a tél, egyre jobban szeretjük a fehéret, az ezüstöt, a kéket - a tél színeit. Szívesen látjuk ezt a lakberendezésben is, vagy akár ha vendégeket hívunk, a vacsoraasztalt is szeretjük télbe öltöztetni. A kék gyertyák, az ezüst gyertyatartók és a fehér teríték eszünkbe juttatják az áhított havat, felébresztik a fehér karácsony iránti vágyat. Íme pár megoldás az asztal téli dekorálására.


Pár egyszerű fogás, hogyan varázsoltjuk telet az asztalunkra: a fehér étkészlet szegélyét feldobja az ezüst fémes csillogása, mindent beborít egy finom réteg porhó, az örökzöld ág színt ad az asztalra, de a legszebb szerintünk a tányér alatt finoman megbúvó hópehely alakú alátét.

Egyszerű, szép. Toboz, szalvétavirág. Szalmavirágok, amik még hangsúlyosabbak a különböző vázák miatt. A játékot a magassággal a poharak és a mécsestartók hozzák be. A jeges érzet az üveg pohár- és tányéralátétekben köszön vissza. Tiszta tél!

Minden, ami a télhez köthető: hópehely, korcsolya, csillogás, gyertyák. Ezen az asztalon mindez megtalálható, finoman ötvözve a bézst és a barnát a fehérrel.


Az ezüst és a csillogás számunkra egybeforr a téli napsütésben csillogó havas tájjal. Ezért is választottuk ezt az ezüst asztalt. Ugye, milyen szép?

Nézzétek, milyen egyszerűen megvalósítható ez az asztali dekoráció!

Behozhatjuk a havat az asztalunkra egy hógömb segítségével is. Te magad is tudsz készíteni ilyet, itt találsz hozzá egy leírást.

Szintén a hideg kinti világ érzetét kelti ez a kék gyertya- és gömb összeállítás.

Maradva a jeges kéknél. Egy kis ezüsttel és a fehérrel igazi téli hangulatot varázsolhatunk.

Tetszettek ezek a téli asztalok? További inspirációért íme néhány ötlet:
- Hófehér karácsonyi asztal
- Fejjel lefelé fordított borospohár, mint gyertyatartó
- Karácsonyi asztalok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...