2015. okt. 16.

Karácsonyi blog újra életre kel | Készüljünk együtt a karácsonyra - 2015

Készüljünk együtt a karácsonyra! Tetszik, nem tetszik, rohamosan telik az idő és hamarosan nyakunkon a karácsony, aminek ilyen esős időben már örülünk. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a készülődés nálam egyre hosszabbra nyúlik. Persze, a végére is marad tennivaló bőven, az idővel is rosszul állok december közepén, ezért is nem árt időben elkezdeni a tervek - és ajándékok - készítését. Eddig ez a boltokban november 1-jén bekapcsolt "Jingle bells"-szel kezdődött a karácsonyi őrület, most, hogy már családom van, már akár szeptemberben is rám tör néha a "juj, alig van már időm" érzés. Ennek egyetlen ellenszere van: elkezdek készülődni! Elsőként itt van ez a blog, amely arra hivatott, hogy segítsen nektek a hátralévő időben felkészülni az ünnepre, rohanás és kapkodás nélkül. Hát akkor vágjunk bele! Első a tervezés!

 néhány ötlet tavalyrólGyűjtöttem pár karácsonyi tervező ötletet. Ezek közül a kedvencem ez. Részletes, alapos, még a takarításról sem feledkezik meg. Pedig mennyire szívesen megfeledkeznénk róla a nagy készülődésben!

Íme egy másik tervező, ez is még 2014-es, de a lényegen semmi sem változtat: előre kell gondolkodnunk! Legfontosabb üzenete számomra: "A legfontosabb azonban a lazaság. Bármennyire is megtervezed a készülődést, nem tudsz mindent előre kigondolni. Lesznek vészhelyzetek, váratlan dolgok közbejönnek, zajlik az élet. Ez normális. :) Végeredményben az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat – és senkit sem fog érdekelni, hogy nincs kivasalva a függöny. Ne golyózz bele a készülődésbe!"

Most jöjjön egy tervező, ha a külsőségek is számítanak. Igen, elvégre ezzel a listával fogunk feküdni és kelni csaknem három hónapon át! Legyen trend, legyen rajta masni, legyen kemény kötésű. Még a tűzőkapocs színe is harmonizál :o)

Igazi karácsonyi tervező oldal! Bár angolul, de útmutatást ad a készülődéshez, és minden igényt kielégít - legyen szó dossziés tervezéstől az összefűzött, női táskában elférő bevásárlólistáig.

Most már van pár módszer a kezünkben, hogy belevágjuk a felkészülésbe! Készüljünk a karácsonyra!

Aktuális kedvenceitek:
-DIY receptkönyv karácsonyi receptekkel
- See more at: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.hu/2014/12/utolso-percekben-is-elkeszitheto.html#sthash.QT2mP919.dpuf
- See more at: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.hu/2014/12/utolso-percekben-is-elkeszitheto.html#sthash.QT2mP919.dpuf
- See more at: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.hu/2014/12/utolso-percekben-is-elkeszitheto.html#sthash.QT2mP919.dpuf

1 megjegyzés:

  1. De jó!!!!!!! Köszi! Nekem is azt kell a legjobban akarni ,hogy :csak lazán.! :)

    VálaszTörlés

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...