2014. dec. 22.

Utolsó percekben is elkészíthető karácsonyi ajándékok

Minden évben igyekszünk idejében nekiállni az ajándékok kitalálásának, elkészítésének, vagy megvásárlásának, de ennek ellenére, mindig marad pár apróság a legvégére. 23-án éjszakára, még az utolsó ajándékcsomagolások mellé. Most olyan ötleteket gyűjtöttünk Nektek csokorba, amikkel pár perc alatt végezhettek, nem bonyolult beszerezni az alapanyagokat hozzá, és biztos nagy sikert aratnak majd!

Egyszerű, füzetből, színes papírokkal, egy kis pékzsineggel és egy csinos fakanállal készíts receptfüzetet!

Maradék fonalak tökéletes felhasználása, készíts pomponos könyvjelzőket! Ügyes kezű, nagyobbacska gyerekeidet is simán bevonhatod az ajándékkészítésbe!

Fehér akrilfilccel, vagy ha ügyes a kezed, akkor vékony ecsettel és akrilfestékkel is megrajzolhatod ezeket a csini kis poháralátéteket!

Textilfilc csíkokból varrj bögreruhát, így nem égeti majd meg az ajándékozott kezét a forró bögre jövőre!

Ha a gyerekek már kinőtték az építő kockát, és csak rakod jobbról-balra, esetleg már a padlásra is felvitted, akkor szaladj fel érte, kapj elő 4 kockát, és fesd be őket, és írj rá betűket (stencil hiányában nyomtass papírra, és indigóval vidd át a felületre, majd fesd ki.)

Egy sokszor használható bevásárló táskának szerintem minden nő, anyuka, nagymama örül, így ha van pár elfekvő párnahuzatod, akkor varrj belőlük pár perc alatt bevásárló táskát!

Kulcsa mindenkinek van, és kulcstartóra sokunknak van szüksége. Ezekkel a cuki bojtokkal tényleg egyedi ajándékot adhatsz!

Porcelán festő tollal, vagy deco-painter tollal pöttyözz bögréket! Ez előbbieket a sütőben érdemes kiégetni, ez utóbbiakat nem szükséges, de azok nem is lesznek gépben mosogathatók.


Még több karácsonyi ötletért kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...