2010. okt. 19.

A tökéletes beigli recept!

Ha Limara mondja, tuti így is van! Apró titkokat, fortélyokat is elolvashatjátok, márványos lesz és nem fog kirepedni!

tökéletes karácsonyi beigli receptreceptet itt találjátok!

2010. okt. 17.

Narancsváza asztalközép

christmas table centerpiece

Rendezz szárított narancskarikákat egy üvegvázába, kívülről (rögzítheted pl bluetackkel) vagy belülről, és tegyél bele fenyőágat, vagy hozzá illő virágokat.

forrás

2010. okt. 16.

Szuperegyszerű rénszarvas gyerekekkel

rudolf and cards 019

Ehhez még leírást sem kell adnom, viszont biztosan nagyon fogják élvezni a gyerekek, hogy milyen gyönyörű rénszarvast tudnak készíteni!

Akár föl is lehet fűzni girlandnak!

2010. okt. 15.

Mikulás reggeli reggeli

pali

Mikulás palacsintából… kell ennél több egy gyerkőcnek mikulás napján? és gondolom utána Karácsonyig akár minden reggel esetleg még este is… :)))

2010. okt. 14.

Karácsonyfa régi pulcsikból, maradék anyagokból

karácsonyfa dekoráció textilből

Nagyon jópofa dísz, nyugodtan fel lehet használni hozzá a régi maradék anyagokat, pulcsikat.Rögzítsétek ragasztással (ha gyerekekkel együtt csináljátok), dróttal, vagy öltéssel, hogy megmaradjon ez a szépség jövőre is!

2010. okt. 13.

Pom-pom koszorú őzikével

Nagyon jó ötlet, pom-pom és koszorú szeretőknek meleg szívvel ajánlom!

pompom pom

Elkészítés: alkoss gyönyörű pom-pomokat, majd egy szalma koszorút tekerj körbe egy textil csíkkal. Kötözd rá jó szorosan a pom-pomokat, és ültess bele egy cuki állatkát melegedni :)

Ötlet Bluebird blog, találtok készítési képeket is itt

2010. okt. 12.

Karácsonyfa tenyérkékből

Christmas Tree Handprint

A mikulásos után ez a második legjobb képeslap-poszter ötlet gyerekekkel!

2010. okt. 10.

Kerámia angyalka

kerámia angyalka

Egy kis kerámia cserép, és drót kell csak hozzá. Meg egy kúpfogó, ha nagyon precízek szeretnénk lenni… A glóriát le ne hagyjátok!

kép forrása

Szívet melengető csokihajócskák

karácsonyi csokihajó

Nagyon jó vendégváró!!! És ott csücsülhet a csokihajó a hűtőben, ha jön a vendég, beleültetjük az elkészített forrócsokiba, vagy kapucsínóba, belenyomjuk a habot, és átéljük az öröm pillanatát… :)

Elkészítés: Pici bonbonpapírt veszünk, és egy új ecsettel a felolvasztott csokit belekenjük. Fagyasztó pár percre, majd jöhet a következő réteg, majd fagyasztó és rájön a harmadik réteg. Tálalásig a papírban hagyjuk a hűtőben.

Az ötletet itt találtam!

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...