2015. dec. 24.

Csomagoljunk kreatívan

Ránk virradt a Szenteste napja, legtöbb családban ilyenkor ünneplik a karácsonyt. Ezen a napon kerül különleges ebéd vagy vacsora az asztalra és jóllakottan bontják ki sok helyen az ajándékokat... Apropó, az ajándékok be vannak csomagolva? Ha ti is olyanok vagytok, mint mi, hogy gyakran hagytok csomagolni valót az utolsó percre, akkor adunk pár ötletet a csomagolására. Tartsatok velünk, csomagoljunk kreatívan!



Palack csomagolási ötlet - rögtön négy is! 

Ki gondolná, hogy egy papírpohár is lehet csomagolóanyag? Mármint az alap rendeltetésén túl. Apró, formátlan dolgoknak tökéletes.

Ha szeretitek a természetes színeket, a natúr csomagolópapír hívei vagytok, akkor ezek a megoldások nagyon fognak nektek tetszeni.

Maradva a natúr papírnál: dekorálj fonallal. Például itt ez a kis "szőttes", de van ezen a linken pompom és fonalfánk is. De ugyanezt a szőttes hatást érhetjük el dekortapasszal vagy színes papírcsíkokkal is.

Fonalból újabb variációk.

Másik nagy ötlet a csupasz csomagolópapír feldobására ez a betűtenger. Olyan, mint a keresztrejtvény lapokban a szókereső játék. Egyúttal a kísérőkártya is kész - bekarikázhatod, kinek szánod a csomagot. Nem csak nyomtatott papírba csomagolhatsz, te magad is írhatod a betűket.

Félre a bolti, előre gyártott masnikkal, díszekkel! Bongyor loknik - egyszerűen.

Ha túl egyszerűnek találod ezt a pödört virágot, akkor neked való a következő megoldás. Fantasztikus, miket ki lehet hozni pár centi műanyag szalagból...

Ránézésre bonyolult, aprólékos munkáról van szó. De a mellékelt videóból kiderül, hogy ezt a fantasztikus látványt közel 15 másodperc alatt érhetjük el némi papírpötty, flitter és ragasztó spray segítségével.

Végezetül a legunalmasabb, leghétköznapibb csomagolóanyag, a buborékfólia feldobására egy ötlet. Persze ha valóban csomagolni is szeretnél bele, nem csak üzenni ezen a módon, akkor célszerű valamilyen ragasztós lével megtölteni a buborékokat.

Reméljük, sikerült csomagolási ötletet adnunk az utolsó percekre! További csomagolási inspirációkért nézd meg ezeket az oldalakat is:

1 megjegyzés:

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...