2014. dec. 3.

Meseszép karácsonyi ajtódíszek

Nagyon szeretjük az ajtódíszeket, és igazából ilyenkor karácsonykor teljesedik ki bennünk az ajtódekorálási vágy. Olyan kopogtatókat gyűjtöttünk most csokorba Nektek, melyek különlegesek, izgalmasak és nagyon-nagyon karácsonyiak. Szerintem, mi, többet is el fogunk készíteni, és nemcsak a bejárati ajtónkat, hanem a kapunkat, és bent a falakat is dekoráljuk pár szépséggel. Tartsatok velünk, kopogtatókészítésre fel!

Aranyra festett szárított levelekkel készült egyszerű, de mégis nagyon ünnepi kopogtatókkal nyitjuk a sort. Meseszép, ugye?


Szalaggal is dekorálhatunk! Vegyünk jó pár métert a kedvenc színünkből a méteráru boltban, és először az alapot tekerjük körbe, majd készítsünk masnikat, melyeket ragasztópisztollyal rögzítsünk az alapra. Nagyon látványos eredményt kapunk!

Vesszőkoszorú alapot is használhatunk, melyet pár dekorációs almával, piros bogyóval és tobozzal perc alatt meseszép kopogtatóvá változtathatunk!

Akár csomagoló papírból is készíthetünk kopogtatót! 

Ha valami igazán puhára, és különlegesre vágyunk, akkor készítsük el ezt a pomponos, gyapjú kopogtatót! Figyelem, ezt csak beltéren, vagy zárt lépcsőházban akaszd ki, a nedvesség tönkreteheti.


Pár nyírfavesszőből magunk is tekerhetünk koszorúalapot, melyet festék spray-vel - nem kell tökéletesen - befestünk, és apró, akár kartonból kivágott díszekkel dekorálunk.

Műanyag csődarabokból is készíthetünk kopogtatót, méghozzá nem is akármilyet! A különböző átmérőjű, de azonos hosszúra vágott csődarabokat oldalukon egymáshoz rögzítve kész a koszorú. Gömbdíszekkel adhatjuk meg az ünnepi hangulatot.

Végül pedig mutatunk pár nagyon egyszerű, ágakból és fenyőből köthető, natúr koszorú ötletet.


Még több karácsonyi dekorációs ötletért kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...