2014. nov. 6.

Izgalmas karácsonyi szalagdekorációk

A szalagot, mint olyat, nagyon sokan és nagyon gyakran alábecsülik, vagy legyintenek, hogy "á, maximum masnit lehet belőle kötni", pedig nem! A szalag nagyon-nagyon sokoldalúan és jól használható, egyszerűségéből adódóan tényleg bárki vágjon bele - szó szerint - a szalagos dekorálásba. Most olyan izgalmas karácsonyi dekorációs ötleteket gyűjtöttünk Nektek csokorba, ami reméljük, meghozza a kedvetek egy kis szalagozáshoz!

Egy villa segítségével készíthetünk masnikat, melyekkel nemcsak az ajándékkísérőket, hanem akár  magát a karácsonyfát is remekül feldíszíthetjük!


Szalagból és maradék gombokból apró karácsonyfát készíthetünk kartonra, melyet ismerőseinknek elküldve biztos egyedülálló meglepetést okozunk.

Egyforma alapszínű, de különböző mintájú szalagokból és egy sétáról hazahozott darabka faágból ilyen aranyos kis karácsonyfákat is készíthetünk.

Kislányoknak rózsaszín szalagokból ilyen cuki karácsonyfát varrhatunk egy sima fehér póló elejére. Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogják.

Zsákvászon szalagból, melyet készen vehetünk kreatív boltokban, vagy jobb méteráru üzletekben, ilyen csinos kis fenyőfákat tekerhetünk magunknak.

Karácsony kopogtató nélkül? Ugye, nincs is? Készíts Te is gyorsan, egyszerűen, sima hungarocell alapra tekert szalagos kopogtatót!

Pár vékony szalag és azonos tónusú gömbdíszből remek lógatott dekorációt készíthetünk, mely minden ablakban jól mutat majd. Meg persze falon is :)!

Szalag és gyöngy kombináció, egyszerű, nagyszerű és nagyon mutatós. Akár gyerekekkel is belevághatunk, közben beszélgetünk, forró csokizunk.


Ha tetszett a bejegyzés, akkor szerintünk ez is érdekelni fog:
Meseszép karácsonyi gyertyák
Különleges, kézzel készített karácsonyi lapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...