2014. okt. 3.

Hirdess a KARÁCSONYI DEKORÁCIÓK OLDALON!

3 évvel ezelőtt indult el  a karácsonyi inspirációs oldalam, amit igazán szeretnek a kedves olvasóim, hiszen rekord látogatottságot dönt minden évben. Tavaly a facebook oldalon annyi olvasói tartalom és saját alkotás került megosztásra, hogy csak ámultam. 

Minden évben október elején gyújtjuk be a rakétákat, és kezdjük el összegyűjteni a karácsonyi dekorációs és kreatív ajándékozási ötleteket. Mára, több mint 2.000.000 oldalletöltéssel büszkélkedhetünk, és kis csapatra bővültünk, hogy még több őszintén szép tippet, inspirációt adhassunk.

A tavalyi szezonban (2014 október1-december 31-ig) összesen 100.832 látogató nézett be a Karácsonyi dekorációk oldalra, azzal a szándékkal, hogy ötleteket merítsen otthona dekorálására, és szerettei megajándékozására. 

Idén is mindent el fogunk követni azért, hogy ez a 88.000 főt meghaladó kreatív közösség értékes tanácsokat találjon nálunk, és boldogan, telve inspirációval távozzon a Karácsonyi dekorációk oldalról.

Ha igényes lakberendezési, vagy kreatív és a témába vágó terméket forgalmazol, örömmel megmutatnánk olvasóinknak. Banneres megjelenést választhatsz (jobb oldalsáv 300x300 px), 1 PR cikkel kiegészítve. A banneres megjelenésedhez  10 db képes/linkes facebook posztot/megjelenést is adunk, Kérj ajánlatot, áraink meglepően alacsonyak, hiszen azt szeretnénk, ha ezek az információk is olvasóink hasznára válnának, és ne csak a kreatív alkotásban, hanem az igényes termékek megtalálásában is segíthetnénk őket! 

Kapcsolat: anita@inspirithome.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...