2011. okt. 1.

Mandarin mécses

Hihetetlen különleges ez a mandarin mécses, hallottatok már róla!


Hozzávalók: mandarin, félbevágva, belseje kiszedve, de óvatosan, hogy az a fehér szál, ami a száránál belül van, az maradjon a mandarin része (he nem sikerül így kipucolni, vegyünk egy másikat); oliva olaj, gyufa.

Vágjuk félbe a mandarint, és a fentiek szerint szedjük ki a közepét. 1 percig mártsuk a fehér szálat bele az oliva olajba. Majd gyújtsuk meg a szárat, és tegyük rá a tetejét. Gyönyörködjünk benne!

4 megjegyzés:

  1. erdekes otlet, lehet masbol is, pl. narancs? meddig eg? valaszt elore is koszi

    VálaszTörlés
  2. aranyos nagyon :))

    VálaszTörlés
  3. jo kis otlet, bar en a leirasod alapjan nem ertettem igazan... de megneztem a forrast es mar ERTEM, hogy fel kell tolteni gyakorlatilag a fel mandarinhejat, nem csak belemartogatni kell a szarat :))))

    VálaszTörlés
  4. Vagy tegyetek bele illatosított teamécsest... :)

    VálaszTörlés

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...