Hozzávalók: mandarin, félbevágva, belseje kiszedve, de óvatosan, hogy az a fehér szál, ami a száránál belül van, az maradjon a mandarin része (he nem sikerül így kipucolni, vegyünk egy másikat); oliva olaj, gyufa.
Vágjuk félbe a mandarint, és a fentiek szerint szedjük ki a közepét. 1 percig mártsuk a fehér szálat bele az oliva olajba. Majd gyújtsuk meg a szárat, és tegyük rá a tetejét. Gyönyörködjünk benne!
erdekes otlet, lehet masbol is, pl. narancs? meddig eg? valaszt elore is koszi
VálaszTörlésaranyos nagyon :))
VálaszTörlésjo kis otlet, bar en a leirasod alapjan nem ertettem igazan... de megneztem a forrast es mar ERTEM, hogy fel kell tolteni gyakorlatilag a fel mandarinhejat, nem csak belemartogatni kell a szarat :))))
VálaszTörlésVagy tegyetek bele illatosított teamécsest... :)
VálaszTörlés