2010. nov. 7.

Szuper meglepetés labda – csináld magad - gyerekeim kedvence

A lakberendezési inspirációs blogomban már bemutattam korábban, de annyira jó, és a gyerekeim annyira szeretik, hogy itt is bemutatom, hátha valakinek új.

karácsonyi meglepetés labda karácsonyi meglepetés labdaLényegében ha hétköznap akarjuk felvidítani csemeténket akkor a lakásban keresünk apró tárgyakat, mazsolát, mogyorót, stb. Ha ünnepi alaklomra készítjük, lehet ilyen aprócska kincsek után kutatni a boltokban, piacon, neten. Aztán fogni kell egy tekercs krepp papírt, kb 3-4 cm-es csíkokra szabdalni, és lehet elkezdeni a tekercselést. Középre raksz 1 tárgyat, majd tekersz 10-20-30 cm krepp papírt, aztán jöhet a következő kincs, aztán tekercselés… és így tovább. Végül egy teniszlabda, vagy nagyobb nagyságú gömböd lesz. Nekem megvallom nem lett ilyen gyönyörű, de a hatás nem maradt el. És a skacok azóta is mondják hogy, csinálj megint :)

Van pár perces készítési videó itt:

http://vimeo.com/11764600

forrás poppytalk

1 megjegyzés:

  1. Ez mennyire nagy ötlet! Köszi, hogy megosztottad velünk! Azt hiszem ezzel meg is van a karácsonyi ajándékozásom oldva.Persze ki kell találni mi kerüljön bele, de addig még bőven van idő bevásárolni az apró kincseket :)

    VálaszTörlés

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...