2014. dec. 4.

Általad összeválogatott gömblámpasort ajándékba?

Ismeritek a Cottonballights gömblámpáit? Jelentem igen veszélyes megismerkedni velük, mert általában szerelem az első látásra...  Nálam is így történt, már 3 különböző szett van itthon: egy inspiráló téli, egy nyári  partizós és egy általános. Ismerkedjetek meg velük mai cikkemben, és komponáljátok meg a megújult virtuális boltban a Ti kedvenc válogatásotokat!


Izgalmas feladat összeválogatni a saját égősorodat, amilyen valószínű senki másnak nem is lesz, hiszen a jelenleg kapható 43 féle színű gömbből, a 10-es,  20-as, vagy  a 35-ös kábelsorra több millió gömbsor variáció kirakható. Az új fejlesztésű applikációjukkal egyből látod, hogyan is fognak a kiválasztott szépségeid egymás mellett mutatni.


Ha ajándékba adnád szerettednek, akkor pedig úgy állítsd össze, hogy a kedvenc színeit kérdezd meg, legalább elkezd izgulni ;) és azokból állíts össze egy gömblámpa sort!


Miután megrendeltétek a kedvenc összeállításotokat, így fog megérkezni :


 Utána annyi lesz a dolgotok még vele, hogy egy kis hegyes ollóval a lyuk mindkét oldalát 1-1 cm hosszan bevágjátok, és így tudjátok a gömböcskéket a helyükre illeszteni.


Nézzétek meg a nyári gömblámpa soromat is, én nagyon szeretem!Ha beleszerettél, akkor irány a bolt, válogass egyet magadnak! Ha pedig inkább a kedvenc kész gömbsorok közül válogatnál, akkor ide kattints! Én szóltam... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...