2014. nov. 4.

Meseszép karácsonyi gyertyák

Az év egyik számunkra legkedvesebb időszaka, a korai sötétedéstől eltekintve, a karácsonyt megelőző készülődés. A fények, az illatok mind-mind ráhangolnak minket az ünnepre, és nem, sosem korai elkezdeni. Gyújtsatok akár ma este gyertyát, készüljetek lélekben!

Pár egyszerű, fehér tömbgyertyát ragasszunk körbe fahéj darabokkal, majd kössünk rá egy csinos masnit, kis csengettyűvel.


A múltkor véletlenül mosógépben mosott gyapjúpulcsinkat hasznosítsuk újra, öltöztessük fel vele a gyertyatartónkat.

Akik szeretik a kicsit pepecselősebb megoldásokat, azoknak itt ez a házikós, behavazott mécsestartó, melyet egy nagyobbacska befőttes üvegből is elkészíthetünk!

Boros poharakba rendezett díszek, és egy mécses, melynek virágkötő drótból hajlíthatunk pici tartót. Az ünnepi asztal csodás dísze lehet!

Ezt a behavazott hangulatú mécsestartót, el nem hinnétek, hogy hogyan lehet megcsinálni. Eláruljuk? Nagy szemű só és ragasztó!

Ha megvannak a tavalyról vagy akár tavaly előttről a gyertya maradékok, akkor öntsd őket újra, egy nagy tálba, több kanóccal. Ha készen vagy, dekoráld a hatalmas gyertyád piros bogyós ágakkal!

Pár kiürült szörpös üveg remek alapja lehet ennek a rögtönzött gyertyatartó szettnek. Natúr zsinór és pár fenyőág. Tényleg villámgyorsan elkészül!

Ha van egy kiürült fém dobozod, aminek már nincs meg a teteje, vagy egyszerűen az idő vasfoga kikezdte, és sütit már semmiképp se tárolnál benne, akkor íme egy remek ötlet arra, hogy hogyan adj neki új életet. 

Ha tetszett a bejegyzésünk, akkor olvasd el ezeket is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...